Praktijk tijdelijk open voor nieuwe inschrijvingen.

Onze praktijk neemt nog nieuwe patiënten aan, echter enkel uit postcodegebied: 5056 en 5057 . U kunt zich op twee manieren inschrijven:

  1. kunt een inschrijfformulier ophalen bij de assistente of
  2. u downloadt inschrijfformulier
  3. graag willen we weten of u uw gegevens beschikbaar stelt via het LSP. Meer informatie vindt u op: https://www.volgjezorg.nl/ Indien u akkoord gaat met gegevensuitwisseling dan kunt u hier het toestemmingsformulier. downloaden en vervolgens bij de assistente inleveren.

U vult het formulier in en levert voor elke persoon (>12 jaar) die u inschrijft een kopie van het legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) en een kopie van het verzekeringspasje in bij de assistente. Of u stuurt het ingevulde formulier inclusief bijlagen per post of mail naar ons terug. Ons emailadres is:

Neemt u s.v.p. zelf contact op met uw vorige huisarts over uw overstap en geef toestemming voor het versturen van uw patiëntendossier. Pas als wij uw dossier ontvangen hebben, kunnen we u inschrijven als patiënt en dan kunt u een afspraak maken voor het spreekuur.

U vult het formulier in en levert voor elke persoon die u inschrijft een kopie van het legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) en een kopie van het verzekeringspasje in bij de assistente. Of u stuurt het ingevulde formulier inclusief bijlagen per post of mail naar ons terug.